Diensten

In het kort : alle vragen op fiscaal gebied en financieel gebied. Meedenken, adviseren, begeleiden, financieel coachen, financiële planning, aangiften belastingdienst. Neem gerust contact op om te vernemen of ik iets voor u kan betekenen.

Financieel Planner

Financieel planners die zijn aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Uitsluitend dan mogen zij het FFP-keurmerk dragen.

Binnen de FFP onderscheiden we een Stichting Certificering FFP, die zich bezig houdt met de borging van de kwaliteit van financieel planners, door middel van een examen dat leidt tot erkenning en door een stelsel van permanente educatie (PE).

Een en ander wordt gecontroleerd door een commissie van toezicht. Daarnaast is er de Vereniging FFP die de belangen vaan aangesloten FFP-ers behartigt en die optreedt als vertegenwoordiging van deze groep in de markt, richting de politiek en andere partijen.

De belangrijkste speerpunten van de vereniging zijn de profilering van het vak financiële planning en die van de individuele FFP’ers.

Een gecertificeerd financieel planner (FFP’er) is in staat om u integraal te adviseren over uw financiële toekomst. Uw financiële planning is bij elke FFP’er in goede handen. Er zijn meer dan 2.500 gecertificeerde financieel planners in Nederland. Doe de postcode check om een FFP’er bij u in de buurt te vinden.

Register Belastingadviseur

Een Register Belastingadviseur (RB) geeft “Kwaliteitsadvies” en is hoog opgeleid op fiscaal gebied en houdt zijn/haar kennis volledig actueel door permanente educatie.

Een RB verdiept zich in de materie en zorgt ervoor dat u maximaal geholpen wordt. Hij/zij analyseert uw situatie (cliënt-focus), bekijkt en geeft tenslotte een advies waarmee u het optimale resultaat kunt bereiken.

Een RB werkt conform de beroepsregels, die door de RB zijn voorgeschreven. U bent hierdoor verzekerd van een objectief advies. Indien u ontevreden bent, kun u een beroep doen op de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

De RB heeft directe contacten met de politiek, het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst die worden benut om úw belangen te behartigen.

De RB heeft een groot netwerk van specialisten die hij/zij kan inschakelen op het moment dat dit voor u van belang kan zijn. U bent dus altijd verzekerd van de beste expertise.